ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Εκδρομείς

Σας καλοσωρίζουμε στο IHA Holiday Ads, τη δικτυακή πύλη των ευχαριστημένων εκδρομέων και των ικανοποιημένων ιδιοκτητών!

Δημοσιεύουμε στο Internet προσφορές ενοικίασης που προσφέρονται και ενημερώνονται απευθείας από τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Δεν είμαστε μεσιτικό γραφείο.

Το IHA Holiday Ads είναι μια δωρεάν υπηρεσία για τους εκδρομείς:

Η επικοινωνία μεταξύ του εκδρομέα και του ιδιοκτήτη είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να επικοινωνήσετε με έναν ιδιοκτήτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τη φόρμα που προβλέπεται για το σκοπό αυτό στην αγγελία είτε τα στοιχεία που έχει επιλέξει να παράσχει ο ιδιοκτήτης για επικοινωνία μαζί του.

Το IHA Holiday Ads είναι μια ασφαλής υπηρεσία:

Οι ενοικιάσεις που παρουσιάζονται στη διαδικτυακή τοποθεσία διαθέτουν λεπτομερείς περιγραφές και συνοδεύονται από πολλές φωτογραφίες, ενώ ορισμένες φορές υπάρχει και αρχείο βίντεο. Οι πληροφορίες αυτές έχουν ως στόχο να διευκολύνουν την αναζήτησή σας και να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας. Πρεσβεύουμε ότι οι σχέσεις μπορούν να θεμελιωθούν μόνο σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης "μεταξύ μελών"!

Γιατί να γίνετε εκδρομέας-μέλος;

Για να έρθετε σε επαφή με έναν ιδιοκτήτη πρέπει να είστε μέλος, δηλαδή να έχετε παράσχει το όνομά σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και τη χώρα διαμονής σας. Επίσης, μπορείτε να προσφέρετε και συμπληρωματικές πληροφορίες (προαιρετικά) για το προφίλ της οικογένειάς σας (αριθμός παιδιών, ηλικία) που θα διευκολύνουν την επικοινωνία. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης αυτός μπορεί να δει το προφίλ σας μέλους.

Επιστρέφοντας από τς διακοπές σας, υποβάλλετε την αξιολόγηση σας!

Μοιραστείτε την αξιολόγησή σας για τη διαμονή με τα υπόλοιπα μέλη του IHA Holiday Ads Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δώσετε τη γνώμη σας από την περιοχή μέλος όπου θα βρείτε όλα τα αιτήματά σας ... θα συμβάλει στις προσπάθειες πληροφόρησης όλων των μελών.

Δείτε επίσης :
Ψάχνετε ενοικίαση για διακοπές;
Γίνετε εκδρομέας-μέλος
Λάβετε μέσω email ό,τι καλύτερο προσφέρει η σελίδα μας.
Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο
The kind LANDLORD
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2008
IHA είναι μια πολύ καλή υποστήριξη για ενοικίαση βίλα μας. Ακριβής και ειλικρινής. Γρήγορες απαντήσεις στις έρευνές μας. Σε παρακαλώ, προχώρα.
Ο ευγενικός ιδιοκτήτης στη Ζανζιβάρη Matemwe Kigomani για το Villa Private House.
The kind LANDLORD
Φεύγω για διακοπές στην The kind LANDLORD
Bolje s.p.
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2008
Έχω χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα IHA για ήδη περισσότερα από 10 χρόνια και έχω πολλούς επισκέπτες μέσα από αυτό. Η άμεση επαφή με τους επισκέπτες είναι σημαντική για να τους δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα μας και όλα τα άλλα θέματα που θα πρέπει να γνωρίζουν πριν αποφασίσουν πού να περάσουν τις διακοπές τους.
Bolje s.p.
Φεύγω για διακοπές στην Bolje s.p.
Bartomeu
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2009
Για πολλά χρόνια έχω δημοσιεύσει το διαμέρισμα ενοικιαζόμενων διακοπών μου στην πύλη IHA, με ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τόσο για μένα όσο και για τους επισκέπτες. Από την πρώτη στιγμή η επαφή είναι άμεση, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε προμήθειες, για οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Αυτό είναι πολύ ευπρόσδεκτο επειδή υπάρχουν λίγες πλατφόρμες που δεν χρεώνουν τέλη διαχείρισης, τόσο για τον επισκέπτη και τον ιδιοκτήτη. Ευχαριστώ πολύ, IHA.
Bartomeu
Φεύγω για διακοπές στην Bartomeu
Frank
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2010
Η Delta Chalets είναι ο εξουσιοδοτημένος Γερμανός εταίρος του ισπανικού τουριστικού Συμβουλίου για την περιοχή της Νότιας Καταλωνίας (Δέλτα του Έβρου) για πολλά χρόνια και χρησιμοποιεί την IHA με μεγάλη επιτυχία. Η IHA είναι μια ελκυστική, φιλική προς τον πελάτη και πάνω από όλες την οικονομική πύλη B2C στην οποία προσφέρουμε τις ιδιωτικές μας κατοικίες (παραθεριστίδα 1η θέση στην Κόστα Ντοράντα) στα θέρετρα του ρίγκιερ, του ιualttta-Playa, της l'ampolla και του Miami Platja έως και 30% φθηνότερα από Ταξιδιωτικά Γραφεία απευθείας από τον ιδιοκτήτη.
Frank
Φεύγω για διακοπές στην Frank
Joaquim Manuel
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2009
Είμαι στην IHA από το 2012, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους πελάτες που έχω λάβει όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα θα συνεχίσω με την IHA. Ευχαριστούμε
Γιάνκ Μανουέλ Σίλβα
Joaquim Manuel
Φεύγω για διακοπές στην Joaquim Manuel
Δείτε όλες τις κριτικές των ιδιοκτητών