ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Ιδιοκτήτες

Διατηρήστε το σύνολο των εισοδημάτων σας από την απευθείας ενοικίαση σε ιδιώτες, χωρίς μεσιτικά έξοδα.

Είστε ιδιοκτήτης μιας ιδιοκτησίας ποιότητας που προορίζεται για ενοικίαση για διακοπές.

Τοποθετώντας την αγγελία σας στο IHA Holiday Ads, επωφελείστε από ένα μοντέρνο και ασφαλές περιβάλλον αγορών. Η προσφορά σας θα ικανοποιήσει μεγάλο αριθμό εκδρομέων είτε αυτοί είναι Αμερικανοί, είτε Ευρωπαίοι είτε Ασιάτες. Όλοι τους μπορούν με εμπιστοσύνη να κάνουν κράτηση σε εσάς, χωρίς ενδιάμεσους και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ξεπερνώντας τα όρια της απλής βιτρίνας ηλεκτρονικής προώθησης, η δικτυακή πύλη IHA Holiday Ads σας προσφέρει ένα πλήθος από πλεονεκτήματα!

Μια βελτίωση μοναδικής αξίας στην αγγελία σας:

Ένα μοντέρνο και πρωτοποριακό εργαλείο για τις ενοικιάσεις που θα ικανοποιήσει τις καθημερινές σας ανάγκες:

Αποκτήστε πρόσβαση στην κοινότητα "των ευχαριστημένων εκδρομέων και των ικανοποιημένων ιδιοκτητών" του club IHA

Δείτε επίσης :
Λάβετε μέσω email ό,τι καλύτερο προσφέρει η σελίδα μας.
Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο
Birgitta
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Νοέμβριος 2012
ΕΙΧΑ υποθέτω επειδή μου επιτρέπει να παρουσιάσει μου Casa Vermelha ξεχωριστά και με πολλές φωτογραφίες και να κρατήσει την όλη διαχείριση ενοικίαση στα χέρια. Ως αποτέλεσμα, ενδιαφερόμενα επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα. Ευχαριστώ ωραίο να ειχα.
Birgitta
Φεύγω για διακοπές στην Birgitta
Pierre
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2009
Είμαι στο site ειχα για αρκετά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος. Πράγματι, μόλις το ενοίκιο που έλαβε μέσω της εφαρμογής site ειχα, όλα θα πάνε πολύ εύκολα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του μισθωτή και του ιδιοκτήτη χωρίς να περάσει από HIA, σε αντίθεση με άλλες τοποθεσίες όπου μπορείτε να επικοινωνείτε με το μισθωτή μόνο από διαμεσολάβησή τους. Καμία τιμή πάρα πολύ υψηλή με ειχα, επειδή δεν υπάρχει καμία αμοιβή που προστέθηκε από αυτών των ενδιάμεσων! Ο ιδιοκτήτης και ο μισθωτής είναι νικητές. Σας ευχαριστώ, ειχα!
Φλωρεντία και πέτρα
Pierre
Φεύγω για διακοπές στην Pierre
Josep
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάιος 2008
ΕΙΧΑ αποθεματικά πύλη είναι από τα λίγα που είναι ακόμα όπου οι πελάτες να επικοινωνήσετε απευθείας με εμάς, τους ιδιοκτήτες, χωρίς μεσάζοντες, οι οποίοι έρχονται για να παραλάβουν το 20% του συνολικού ποσού της κράτησης. Ο πελάτης (τουριστική), για δύο τον ιδιοκτήτη, εξοικονόμηση μέσω ειχα το βιβλίο είναι περισσότερο από σημαντική.
ΕΙΧΑ επιτρέπει τη δημοσίευση της ποιότητας φωτογραφίες, το ημερολόγιο σας επιτρέπει να εύκολα να δείτε τις διαφορετικές τιμές σε διαφορετικά στάδια της χαμηλής-μέσης - υψηλής περιόδου. Οι τιμές που δημοσιεύονται από τους ιδιοκτήτες δεν έχουν παγίδες. Πρέπει να ενθαρρύνονται να δοκιμάσετε...
Josep
Φεύγω για διακοπές στην Josep
Vincent
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2008
ΕΙΧΑ είναι ένα πολύ καλό site που συνδέει ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, όλα σε μια καλή ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστώ, ειχα
Vincent
Φεύγω για διακοπές στην Vincent
Eric
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Απρίλιος 2007
Λιγότερο από 30 ευρώ ανά ημέρα και ανά άτομο για το ενοίκιο από ένα παλιό αλλά πλήρως ανακαινισμένη αγροικία που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία κοντά στην πλατεία ένα τυπικό χωριό της Προβηγκίας που τηλεοπτικά δράματα πυροβολήθηκαν ως Navarro ή ο δάσκαλος!
Όλα αυτά είναι δυνατή χάρη στην πύλη ειχα! Κοιτάξτε τις φωτογραφίες, σας απορροφούν στην ατμόσφαιρα και να περάσετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και συγγενείς στην περιοχή αυτή της αφθονίας όπου υπάρχει διάσημους αμπελώνες, ερείπια αρχαίας, μικρά όμορφα χωριά, αγορές Προβηγκίας...
Eric
Φεύγω για διακοπές στην Eric
Δείτε όλες τις κριτικές των ιδιοκτητών