ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Οι τελευταίοι ιδιοκτήτες σχόλια

Maria
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2018
Το σπίτι δίπλα στην παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε τα ζεστά νερά της θάλασσας, μια περιοχή δίπλα στην παραλία όπου μπορείτε να κάνετε μερικές κααμενχάδα να απολαύσουν καλές στιγμές αναψυχής. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία της πόλης Machico-Mother Church, το παρεκκλήσι του Άρχοντα των Θαυμάτων, το Solar do Ribeirinho και το Φρούριο του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Η εξαιρετική γαστρομωνία μας καλής ποιότητας, πάντα φρέσκο ψάρι. Καλές διακοπές στο Ματσίκο.
Maria
Φεύγω για διακοπές στην Maria
Christiane
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2018
IHA μου επιτρέπει να έχουν άμεση επαφή με τους παραθεριστές μου. Η σύνδεση έχει καθιερωθεί από τις πρώτες ερωτήσεις, επιτρέπει και στις δύο πλευρές να αποφασίσουν. Επιπλέον, μπορώ να θέσω τους κανόνες χωρίς να αναγκαστώ από έναν ενδιάμεσο που δεν ενδιαφέρεται για τη σχέση με τους παραθεριστές.
Christiane
Φεύγω για διακοπές στην Christiane
Emmanuelle
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Σεπτέμβριος 2008
Παρούσα στην ιστοσελίδα IHA για αρκετά χρόνια, εκτιμώ να είναι σε θέση να ανταλλάσσουν απευθείας με τους παραθεριστές, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου. Η IHA δεν χρεώνει προμήθεια για συναλλαγές και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ούτε για τον ιδιοκτήτη ούτε για τους παραθεριστές. Μπορώ επίσης να διαχειριστώ τις πληρωμές των παραθεριστών χωρίς να χρειάζεται να περιμένω μέχρι την πρώτη ημέρα άφιξής τους για να πληρωθώ. Σας ευχαριστώ IHA!
Emmanuelle
Φεύγω για διακοπές στην Emmanuelle
E.F.H.
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2013
Γεια σας, Η ιστοσελίδα είναι πολύ αξιόπιστη και εύκολη τόσο για τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή. Ευχαριστώ για τη χρήση ευκολία
E.F.H.
Φεύγω για διακοπές στην E.F.H.
The kind LANDLORD
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2008
IHA είναι μια πολύ καλή υποστήριξη για ενοικίαση βίλα μας. Ακριβής και ειλικρινής. Γρήγορες απαντήσεις στις έρευνές μας. Σε παρακαλώ, προχώρα.
Ο ευγενικός ιδιοκτήτης στη Ζανζιβάρη Matemwe Kigomani για το Villa Private House.
The kind LANDLORD
Φεύγω για διακοπές στην The kind LANDLORD
Bolje s.p.
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2008
Έχω χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα IHA για ήδη περισσότερα από 10 χρόνια και έχω πολλούς επισκέπτες μέσα από αυτό. Η άμεση επαφή με τους επισκέπτες είναι σημαντική για να τους δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα μας και όλα τα άλλα θέματα που θα πρέπει να γνωρίζουν πριν αποφασίσουν πού να περάσουν τις διακοπές τους.
Bolje s.p.
Φεύγω για διακοπές στην Bolje s.p.
Bartomeu
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2009
Για πολλά χρόνια έχω δημοσιεύσει το διαμέρισμα ενοικιαζόμενων διακοπών μου στην πύλη IHA, με ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τόσο για μένα όσο και για τους επισκέπτες. Από την πρώτη στιγμή η επαφή είναι άμεση, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε προμήθειες, για οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Αυτό είναι πολύ ευπρόσδεκτο επειδή υπάρχουν λίγες πλατφόρμες που δεν χρεώνουν τέλη διαχείρισης, τόσο για τον επισκέπτη και τον ιδιοκτήτη. Ευχαριστώ πολύ, IHA.
Bartomeu
Φεύγω για διακοπές στην Bartomeu
Frank
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2010
Η Delta Chalets είναι ο εξουσιοδοτημένος Γερμανός εταίρος του ισπανικού τουριστικού Συμβουλίου για την περιοχή της Νότιας Καταλωνίας (Δέλτα του Έβρου) για πολλά χρόνια και χρησιμοποιεί την IHA με μεγάλη επιτυχία. Η IHA είναι μια ελκυστική, φιλική προς τον πελάτη και πάνω από όλες την οικονομική πύλη B2C στην οποία προσφέρουμε τις ιδιωτικές μας κατοικίες (παραθεριστίδα 1η θέση στην Κόστα Ντοράντα) στα θέρετρα του ρίγκιερ, του ιualttta-Playa, της l'ampolla και του Miami Platja έως και 30% φθηνότερα από Ταξιδιωτικά Γραφεία απευθείας από τον ιδιοκτήτη.
Frank
Φεύγω για διακοπές στην Frank
Joaquim Manuel
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2009
Είμαι στην IHA από το 2012, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους πελάτες που έχω λάβει όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα θα συνεχίσω με την IHA. Ευχαριστούμε
Γιάνκ Μανουέλ Σίλβα
Joaquim Manuel
Φεύγω για διακοπές στην Joaquim Manuel
Claude
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2009
Για αρκετά χρόνια η IHA μου στέλνει αιτήσεις ενοικίασης χωρίς ενδιάμεσο και χωρίς προμήθεια. Η άμεση σύνδεση με τους ενοίκους είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Συστήνω την IHA σε όλους τους φίλους μου
Claude
Φεύγω για διακοπές στην Claude
Paul
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Σεπτέμβριος 2009
Η τοποθεσία IHA είναι πολύ καλά γίνει, σαφής και πολύ διαισθητικό.
Οι διαφημίσεις είναι καλά επισημασμένες.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Paul
Φεύγω για διακοπές στην Paul
Duncan
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Σεπτέμβριος 2007
Η ποιότητα της ιστοσελίδας IHA είναι φανταστική! Με όλες τις πύλες κρατήσεων που λαμβάνουν προμήθεια, είναι πολύ πιο ωραίο να ασχολούμαστε απευθείας με τους επισκέπτες, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν την καλύτερη προσφορά και εμπειρία διακοπών. Αυτή η ιστοσελίδα δεν φιλτράρει το αίτημα των επισκεπτών!! Μερικές φορές οι επισκέπτες βοηθούν με τις χαμηλές τιμές, πηγαίνετε σε φανταστικές γύρω περιοχές (καταφύγια παιχνιδιών, καταδύσεις καρχαρία, μπάντζι τζάμπινγκ, Εκδρομές με τρένο, εμπειρίες γήπεδο γκολφ κλπ) και απλά να έχετε τον καλύτερο χρόνο ποτέ, εξερευνώντας το μεγαλύτερο Κέιπ Τάουν. Η άμεση διακίνηση έχει και θα είναι πάντα, ο πιο οικονομικός και καλύτερος τρόπος για να πάτε για ταξιδι…
Duncan
Φεύγω για διακοπές στην Duncan
Mariapaola
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Νοέμβριος 2006
Το IHA είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για Ενοικιάσεις διακοπών και άνθρωποι που έρχονται από όλο τον κόσμο. Είχαμε αρκετούς επισκέπτες που ήρθαν από την Αυστραλία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και που βρήκε το κατάλυμα μας ζεστό και φιλόξενο.
Mariapaola
Φεύγω για διακοπές στην Mariapaola
Maria
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Οκτώβριος 2007
Αυτή και η γνώμη μου για την ιστοσελίδα της IHA μου άρεσε την πρώτη φορά που το είδα, υπέγραψα πριν από 10 χρόνια είτε ένιωσα καλά και το συστήνω σε άλλους ανθρώπους. Μαρία
Maria
Φεύγω για διακοπές στην Maria
Ramona
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2016
Η πύλη κρατήσεων της IHA είναι μία από τις λίγες που παραμένουν όπου οι ταξιδιώτες μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μας απευθείας, οι ιδιοκτήτες, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς προμήθειες. Μου αρέσει γιατί με τα χρόνια η IHA κράτησε αυτό το "διακριτικό" άγγιγμα. Είναι μια ενδιαφέρουσα πύλη όπου μπορείτε να δείτε σε διαφορετικές χώρες φανταστική.
Ευχαριστώ πολύ IHA.
Montse
Ramona
Φεύγω για διακοπές στην Ramona
Δημοσιεύστε την αγγελία σας