ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Οι τελευταίοι ιδιοκτήτες σχόλια

Pierre
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2009
Είμαι στο site ειχα για αρκετά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος. Πράγματι, μόλις το ενοίκιο που έλαβε μέσω της εφαρμογής site ειχα, όλα θα πάνε πολύ εύκολα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του μισθωτή και του ιδιοκτήτη χωρίς να περάσει από HIA, σε αντίθεση με άλλες τοποθεσίες όπου μπορείτε να επικοινωνείτε με το μισθωτή μόνο από διαμεσολάβησή τους. Καμία τιμή πάρα πολύ υψηλή με ειχα, επειδή δεν υπάρχει καμία αμοιβή που προστέθηκε από αυτών των ενδιάμεσων! Ο ιδιοκτήτης και ο μισθωτής είναι νικητές. Σας ευχαριστώ, ειχα!
Φλωρεντία και πέτρα
Pierre
Φεύγω για διακοπές στην Pierre
Josep
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάιος 2008
ΕΙΧΑ αποθεματικά πύλη είναι από τα λίγα που είναι ακόμα όπου οι πελάτες να επικοινωνήσετε απευθείας με εμάς, τους ιδιοκτήτες, χωρίς μεσάζοντες, οι οποίοι έρχονται για να παραλάβουν το 20% του συνολικού ποσού της κράτησης. Ο πελάτης (τουριστική), για δύο τον ιδιοκτήτη, εξοικονόμηση μέσω ειχα το βιβλίο είναι περισσότερο από σημαντική.
ΕΙΧΑ επιτρέπει τη δημοσίευση της ποιότητας φωτογραφίες, το ημερολόγιο σας επιτρέπει να εύκολα να δείτε τις διαφορετικές τιμές σε διαφορετικά στάδια της χαμηλής-μέσης - υψηλής περιόδου. Οι τιμές που δημοσιεύονται από τους ιδιοκτήτες δεν έχουν παγίδες. Πρέπει να ενθαρρύνονται να δοκιμάσετε...
Josep
Φεύγω για διακοπές στην Josep
Vincent
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2008
ΕΙΧΑ είναι ένα πολύ καλό site που συνδέει ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, όλα σε μια καλή ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστώ, ειχα
Vincent
Φεύγω για διακοπές στην Vincent
Eric
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Απρίλιος 2007
Λιγότερο από 30 ευρώ ανά ημέρα και ανά άτομο για το ενοίκιο από ένα παλιό αλλά πλήρως ανακαινισμένη αγροικία που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία κοντά στην πλατεία ένα τυπικό χωριό της Προβηγκίας που τηλεοπτικά δράματα πυροβολήθηκαν ως Navarro ή ο δάσκαλος!
Όλα αυτά είναι δυνατή χάρη στην πύλη ειχα! Κοιτάξτε τις φωτογραφίες, σας απορροφούν στην ατμόσφαιρα και να περάσετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και συγγενείς στην περιοχή αυτή της αφθονίας όπου υπάρχει διάσημους αμπελώνες, ερείπια αρχαίας, μικρά όμορφα χωριά, αγορές Προβηγκίας...
Eric
Φεύγω για διακοπές στην Eric
Agostino
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Οκτώβριος 2009
Με τη βοήθεια του ειχα και φέτος μου θα μπορούσε να γεμίσει εβδομάδες μου δωρεάν των κρατήσεων του ακινήτου μου.
Agostino
Φεύγω για διακοπές στην Agostino
Jasna
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2013
Μπορώ να συστήσω πραγματικά ειχα COM ως ένα αξιόπιστο και καλά οργανωμένο οργάνωση. Όλους τους τουρίστες που μας επισκέπτονται μέσω Iha.com συμφώνησαν ότι ειχα μπορεί να συνιστάται για κάθε ταξιδιώτη που αναζητούν καλό και επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με το πιο κατάλληλο κατάλυμα διακοπών.
JASNA - ΒΊΛΑ JASNA, ΝΙΒΊΤΣΕ ΚΡΟΑΤΊΑ
Jasna
Φεύγω για διακοπές στην Jasna
Agnès
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2011
Γεια σου
Επιλέξτε να τοποθετήσετε την ανακοίνωσή σας διακοπές σε ειχα
Το site δεν αποτελεί έκπληξη, χωρίς επιπλέον χρέωση για τους παραθεριστές και ο ιδιοκτήτης. Site με ωραίο σχεδιασμό, με μια καλή ορατότητα εθνικά και διεθνή: που μας επιτρέπει να προσφέρουμε διακοπές σε offbeat ταξιδιώτες προς τις χώρες που γειτνιάζουν με τη Γαλλία (των σχολικών διακοπών είναι σε διαφορετικές περιόδους των διακοπών Γαλλικά). Εμείς την ευαισθητοποίηση στην ιστοσελίδα ειχα πολύ πιο δυναμικό παραθεριστές. Μην διστάσετε να δώσει την προσωπική σας ιστοσελίδα στο site ειχα ορατότητα
Agnès
Φεύγω για διακοπές στην Agnès
Daniele
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάιος 2008
Επέλεξα αυτό το site, επειδή μου επιτρέπει να διαχειριστείτε τις κρατήσεις μου επικοινωνώντας απευθείας με τους υποψήφιους ενοικιαστές και έτσι Καθιερώστε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Daniele
Φεύγω για διακοπές στην Daniele
Fernando-V
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούνιος 2009
Το διαμέρισμα ενοικίαση portail είναι καλό
Προηγούμενα έτη, το 80% ενοικιάστηκε μέσω ειχα.
ΤΟ ΣΥΣΤΉΝΩ.
Fernando-V
Φεύγω για διακοπές στην Fernando-V
Bea
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2014
Έχω εγγραφεί στο iha.fr για πολλά χρόνια. Έχω πολλές επιφυλάξεις με ειχα. Μου αρέσει η ευκολία και η αίσθηση του χώρου. Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με παραθεριστές.
Bea
Φεύγω για διακοπές στην Bea
Muriel
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2012
Συνδεδεμένες με ειχα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μου αρέσει η ευκολία χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου ενοικίασης. Αυτό μου επιτρέπει να δημιουργήσουν αληθινές σχέσεις με τους πελάτες μου, ανεξάρτητα. Οι πελάτες μου αισθάνομαι καλά και έρχονται πίσω να με δει, ακόμη και αν ζω στο τέλος του κόσμου. Πιστεύω επίσης ότι θα εκτιμήσουν την καλοσύνη του Πολυνήσιοι και την ηρεμία της αυτό μικρή Νήσος Moorea, όπου η καθημερινή ζωή είναι πάντα ελαφρύ και απλό διαβίωσης. Ευχαριστώ ειχα για τη θέση στη διάθεση του τις μικρές παραθεριστικές κατοικίες, όπως η δική μου, ένα τόσο ισχυρό εργαλείο.
Muriel
Muriel
Φεύγω για διακοπές στην Muriel
Nicole
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2007
ΕΙΧΑ ένα site στο οποίο ως ιδιοκτήτης, είμαι πιστός για χρόνια. Μια σαφή παρουσίαση, τη δυνατότητα να εισαγάγετε μια πλήρη κείμενα και φωτογραφίες.
Είμαι εγγεγραμμένος σε ειχα για χρόνια και αυτό το site μου δίνει πολλούς πελάτες. Οι παραθεριστές που επισκέπτονται αυτό το site και τότε γίνει μισθωτές είναι οι πελάτες που το παρόν κανένα πρόβλημα, σέβεται το μισθωμένο ακίνητο, γοητευτικό και πολύ συχνά γίνει τακτικοί πελάτες.
Θα επιτρέψτε μου να ξέρω χάρη σε αυτούς και τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και να ειχα μακραίνει τη συμβολοσειρά του τους πιθανούς πελάτες μου...
Nicole
Φεύγω για διακοπές στην Nicole
Dominique
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2015
Τα πάντα είναι απλή με ειχα. Οι επισκέπτες μου είναι ευγενικοί και με σεβασμό του διαμερίσματος. Να επικοινωνούν μαζί τους, μέσω direct mail ή τηλεφώνου είναι πολύ απλή. Οι επισκέπτες μου εδώ εκτιμήσουν την εγγύτητα του ξενοδοχείου για να πάρετε ένα ποτό στο ηλιοβασίλεμα και βουτιά στην υπέροχη πισίνα. ΕΙΧΑ είναι πραγματικά μια μεγάλη περιοχή.
Dominique
Φεύγω για διακοπές στην Dominique
Philippe
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2011
Τελειώστε τη ρακέτα που διοργανώθηκε από την AirBnB, Abritel και άλλα μαφία συζύγους που εμποδίζουν μας να επικοινωνούν απευθείας με τους παραθεριστές!
Επικοινωνώντας μαζί μας από την ειχα, οι επισκέπτες μας βρουν μας ενοικίασης στην εύλογη αξία τους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία αμοιβή που προστέθηκε από αυτών των ενδιάμεσων ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος τους.
Οι ανταλλαγές είναι εύκολο και ευγενικό? μέσω HIA, μπορούμε να βρούμε τη χαρά της ενοικίασης ακινήτου μας?
Ο καθένας κερδίζει και οι επισκέπτες μας έρχονται πίσω πρόθυμα στο νησί μας (Γκραν Κανάρια), όπου ο ήλιος λάμπει όλο το χρόνο
Σας ευχαριστώ, ειχα, κρατήστε έτσι!
Philippe
Φεύγω για διακοπές στην Philippe
Licia
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2013
Με ειχα πραγματικά το απόλαυσα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν από ειχα είναι πάντα πολύ ευγενικός. Αν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο για αυτούς, ήξεραν πώς να ζητήσω ωραία. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μέσω IHA είναι όλα ήρθε πίσω. Κάθε χρόνο μπορώ να πάρω μια νέα σειρά που υπόσχεται να επιστρέψει στο μέλλον. Ίσως επειδή Orosei με την παραλία είναι ένα όμορφο χωριό και, ίσως, επειδή το σπίτι μου είναι άνετα.
Licia
Licia
Φεύγω για διακοπές στην Licia
Δημοσιεύστε την αγγελία σας