ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Οι τελευταίοι ιδιοκτήτες σχόλια

Agnès
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2011
Γεια σου
Επιλέξτε να τοποθετήσετε την ανακοίνωσή σας διακοπές σε ειχα
Το site δεν αποτελεί έκπληξη, χωρίς επιπλέον χρέωση για τους παραθεριστές και ο ιδιοκτήτης. Site με ωραίο σχεδιασμό, με μια καλή ορατότητα εθνικά και διεθνή: που μας επιτρέπει να προσφέρουμε διακοπές σε offbeat ταξιδιώτες προς τις χώρες που γειτνιάζουν με τη Γαλλία (των σχολικών διακοπών είναι σε διαφορετικές περιόδους των διακοπών Γαλλικά). Εμείς την ευαισθητοποίηση στην ιστοσελίδα ειχα πολύ πιο δυναμικό παραθεριστές. Μην διστάσετε να δώσει την προσωπική σας ιστοσελίδα στο site ειχα ορατότητα
Agnès
Φεύγω για διακοπές στην Agnès
Fernando-V
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούνιος 2009
Το διαμέρισμα ενοικίαση portail είναι καλό
Προηγούμενα έτη, το 80% ενοικιάστηκε μέσω ειχα.
ΤΟ ΣΥΣΤΉΝΩ.
Fernando-V
Φεύγω για διακοπές στην Fernando-V
Bea
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούλιος 2014
Έχω εγγραφεί στο iha.fr για πολλά χρόνια. Έχω πολλές επιφυλάξεις με ειχα. Μου αρέσει η ευκολία και η αίσθηση του χώρου. Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με παραθεριστές.
Bea
Φεύγω για διακοπές στην Bea
Muriel
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2012
Συνεργάζεται καιρό με ειχα, ανυπομονώ να την ευκολία της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας της ενοικίασης. Αυτό μου επιτρέπει να δημιουργήσουν αληθινές σχέσεις με τους πελάτες μου, ανεξάρτητα. Οι πελάτες μου αισθάνομαι καλά και έρχονται πίσω να με δει, ακόμη και αν ζω στο τέλος του κόσμου. Πιστεύω επίσης ότι θα εκτιμήσουν την καλοσύνη του Πολυνήσιοι και την ηρεμία της αυτό μικρή Νήσος Moorea, όπου η καθημερινή ζωή είναι πάντα ελαφρύ και απλό διαβίωσης. Ευχαριστώ ειχα για τη θέση στη διάθεση του τις μικρές παραθεριστικές κατοικίες, όπως η δική μου, επίσης ισχυρό.
Muriel
Φεύγω για διακοπές στην Muriel
Nicole
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2007
ΕΙΧΑ ένα site στο οποίο ως ιδιοκτήτης, είμαι πιστός για χρόνια. Μια σαφή παρουσίαση, τη δυνατότητα να εισαγάγετε μια πλήρη κείμενα και φωτογραφίες.
Είμαι εγγεγραμμένος σε ειχα για χρόνια και αυτό το site μου δίνει πολλούς πελάτες. Οι παραθεριστές που επισκέπτονται αυτό το site και τότε γίνει μισθωτές είναι οι πελάτες που το παρόν κανένα πρόβλημα, σέβεται το μισθωμένο ακίνητο, γοητευτικό και πολύ συχνά γίνει τακτικοί πελάτες.
Θα επιτρέψτε μου να ξέρω χάρη σε αυτούς και τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και να ειχα μακραίνει τη συμβολοσειρά του τους πιθανούς πελάτες μου...
Nicole
Φεύγω για διακοπές στην Nicole
Dominique
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάρτιος 2015
Τα πάντα είναι απλή με ειχα. Οι επισκέπτες μου είναι ευγενικοί και με σεβασμό του διαμερίσματος. Να επικοινωνούν μαζί τους, μέσω direct mail ή τηλεφώνου είναι πολύ απλή. Οι επισκέπτες μου εδώ εκτιμήσουν την εγγύτητα του ξενοδοχείου για να πάρετε ένα ποτό στο ηλιοβασίλεμα και βουτιά στην υπέροχη πισίνα. ΕΙΧΑ είναι πραγματικά μια μεγάλη περιοχή.
Dominique
Φεύγω για διακοπές στην Dominique
Philippe
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2011
Τελειώστε τη ρακέτα που διοργανώθηκε από την AirBnB, Abritel και άλλα μαφία συζύγους που εμποδίζουν μας να επικοινωνούν απευθείας με τους παραθεριστές!
Επικοινωνώντας μαζί μας από την ειχα, οι επισκέπτες μας βρουν μας ενοικίασης στην εύλογη αξία τους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία αμοιβή που προστέθηκε από αυτών των ενδιάμεσων ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος τους.
Οι ανταλλαγές είναι εύκολο και ευγενικό? μέσω HIA, μπορούμε να βρούμε τη χαρά της ενοικίασης ακινήτου μας?
Ο καθένας κερδίζει και οι επισκέπτες μας έρχονται πίσω πρόθυμα στο νησί μας (Γκραν Κανάρια), όπου ο ήλιος λάμπει όλο το χρόνο
Σας ευχαριστώ, ειχα, κρατήστε έτσι!
Philippe
Φεύγω για διακοπές στην Philippe
Licia
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2013
Με ειχα πραγματικά το απόλαυσα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν από ειχα ήταν πάντα πολύ ευγενικός. Αν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο για αυτούς, ήξεραν πώς να ζητήσω ωραία. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μέσω IHA είναι όλα πίσω. Κάθε χρόνο μπορώ να πάρω μια νέα σειρά που υπόσχεται να επιστρέψει στο μέλλον. Ίσως επειδή Orosei με την παραλία είναι ένα όμορφο χωριό και, ίσως, επειδή το σπίτι μου είναι άνετα.
Licia
Φεύγω για διακοπές στην Licia
Marko
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2013
ΕΙΧΑ, κεντρικούς υπολογιστές να διαφημίσετε εύκολα τους μίσθωση ακινήτου και η ιστοσελίδα τους συνδέεται άμεσα με τους παραθεριστές. Με τον τρόπο αυτό, είναι απλούστερες και πιο ευέλικτες για τον κεντρικό υπολογιστή, καθώς και το vacationer και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις, είναι επίσης φθηνότερα.
Marko
Φεύγω για διακοπές στην Marko
Bill
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιούνιος 2011
ΕΙΧΑ επιτρέπει την άμεση επαφή μεταξύ του οικοδεσπότη και ιδιοκτήτης δεν σε επιπλέον κόστος.
Είναι μια καλή ιδέα και άρεσε από τους ιδιοκτήτες και τους κατασκευαστές διακοπών!!, πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μια μεγάλη και ευεργετική θετική πολιτική!! Παρακαλούμε να έρθει στην VILLAVASSO ΛΕΥΚΆΔΑΣ αφορά σε όλους
Bill
Φεύγω για διακοπές στην Bill
Jon
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Φεβρουάριος 2009
ΕΙΧΑ είναι καλό value for money και είναι μια άμεση πύλη μας. Μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα με τον πελάτη μόλις έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για αυτούς. Προσφέρει ειδικές προσφορές τελευταίας στιγμής επιλογές για μας υπέροχη αχυρώνες. Μας αρέσει επίσης διότι μας φέρνει έρευνες από την Ευρώπη. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες περιοχές είναι εύκολο στη χρήση και όχι πέρα από πολύπλοκα και δεν χρεώνει οποιαδήποτε Επιτροπή του επισκέπτη.
Jon
Φεύγω για διακοπές στην Jon
Harry
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Δεκέμβριος 2012
ΕΙΧΑ, ένα site που είναι τέλειο για μένα να έχουν μια στενή και άμεση επαφή με τους επισκέπτες μου (εν δυνάμει).
Καμία δύσκολη επικοινωνία μέσω του site, αλλά μπορώ να απαντήσω αμέσως άμεσα για αιτήματα και ερωτήσεις από τους παραθεριστές.
ΕΙΧΑ είναι η ιστοσελίδα μου αριθμός 1!
Harry
Φεύγω για διακοπές στην Harry
Pierre
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Αύγουστος 2007
Ένα site που επιτρέπει να προσφέρουμε άμεσα οι ενοικιάσεις μας στους μελλοντικούς πελάτες μας, πληρούν πριν την άφιξή τους, και να διαβεβαιώσω τους βρείτε το ενοίκιο που τους έχετε ονειρευτεί.
Κάθε χρόνο ειχα, μου φέρνει διαμονή των παραθεριστών που εκτιμούν και να απολαμβάνουν την ηρεμία, τη γλυκύτητα της ζωής και όμορφη θέα στη θάλασσα.
ΕΙΧΑ επιτρέπει σε μας για να δει σε μια πολύ δίκαιη τιμή και προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία για τους παραθεριστές.
Οι πληροφορίες που παρέχονται στα μέλη μας επιτρέπουν να καλύτερα να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας.
διευκολύνονται οι επαφές.
Σας ευχαριστούμε, ειχα.
Πιερ
Pierre
Φεύγω για διακοπές στην Pierre
Marie-laure
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Μάιος 2009
Ένα site που σας επιτρέπει να περιγράψετε μας κατοικίες να μου μελλοντικούς επισκέπτες συνοδεύεται από ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών, για να καθησυχάζει και πλήρη περιγραφή του ακινήτου προς ενοικίαση.
Με τους φίλους ή την οικογένεια, Μαριλώρ και Joel σας να ανακαλύψετε σπίτια μας και να περάσετε υπέροχες στιγμές στη μας εξαιρετικές κατοικίες, καταλύματα εξοπλισμένα για να λάβετε τα μωρά της φύσης και ηρεμίας όπου μπορείτε να αφήσετε στην ανακάλυψη της περιοχής μας Άριστο, προσφέρουν ιστορικά μνημεία, τοποθεσίες και αναψυχής της εγγύτητας και της φάρμα μας στο Corrèze.
Σας ευχαριστούμε, ειχα.
Marie-laure
Φεύγω για διακοπές στην Marie-laure
Joëlle
Ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην IHA Holidays Ads από Ιανουάριος 2009
Ένα site που δεν ζητήσει ούτε της Επιτροπής ενοικίασης και για εσάς, παραθεριστές, καμία εφαρμογή ή ενοικίασης τέλη! Είναι σπάνιο στις μέρες μας!
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται με μια εξαιρετική απόδοση, προωθήσεις είναι πολύ ορατά, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας είναι γρήγορη. Ανταλλαγή μηνυμάτων είναι ασφαλείς, ημερολόγια είναι αξιόπιστα και τη δημοσίευση που γίνεται στον κόσμο.
Εταιρεία ενοικίασης στην πύλη ειχα δικό μου από το 2009, έχει εννέα χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και με την ευτυχία.
Vacationing φίλοι μπορείτε να νοικιάσετε στο Joëlle και να δώσετε τη γνώμη σας σχετικά με την εμπειρία σας...
Joëlle
Φεύγω για διακοπές στην Joëlle
Δημοσιεύστε την αγγελία σας