ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Ο χάρτης των εκδρομέων

Για να έρθετε σε επαφή με έναν ιδιοκτήτη πρέπει να είστε μέλος, δηλαδή να έχετε παράσχει το όνομά σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και τη χώρα διαμονής σας. Επίσης, μπορείτε να προσφέρετε και συμπληρωματικές πληροφορίες (προαιρετικά) για το προφίλ της οικογένειάς σας (αριθμός παιδιών, ηλικία) που θα διευκολύνουν την επικοινωνία. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης αυτός μπορεί να δει το προφίλ σας μέλους.

Όσο είστε μέλος του IHA Holiday Ads, δεσμεύεστε στην τήρηση των ακόλουθων σημείων:

Παροχή ακριβούς πληροφόρησης

Δεσμεύεστε για το σύνολο των πληροφοριών που παρέχετε στη δικτυακή πύλη ενοικιάσεων για διακοπές IHA Holiday Ads. Δεν είναι αποδεκτή η παραποίηση ή παράλειψη προσωπικών στοιχείων κυρίως κατά τη διαδικασία της εγγραφής.

Παροχή αντικειμενικής και ακριβούς περιγραφής.

Αν επιλέξετε να ενημερώσετε το προφίλ της οικογένειάς σας (αριθμός παιδιών, ηλικία) για να διευκολύνετε την επικοινωνία σας με τους ιδιοκτήτες, δεσμεύεστε ότι είναι αληθινές οι πληροφορίες κάθε είδους που κοινοποιείτε στο IHA Holiday Ads και τα μέλη του.

Σεβασμός του καταλύματος που ενοικιάσατε.

Δεσμεύεστε να φροντίζετε το κατάλυμα που ενοικιάσατε και να μην προκαλέσετε ενοχλήσεις οποιουδήποτε είδους.

Δημιουργία ενός εντύπου αξιολόγησης "μετά την ενοικίαση".

Πρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα αξιολόγησης για την ενοικίασή σας. Η φόρμα αυτή είναι διαθέσιμη στο δικό σας χώρο μέλους. Εκτός από το ότι είναι πολύτιμη για τον εμπλουτισμό της βάσης δεδομένων που το IHA Holiday Ads θέτει στη διάθεσή σας, αποτελεί και μια υπηρεσία που παρέχετε ο ίδιος στον εαυτό σας ενημερώνοντας τους υπόλοιπους εκδρομείς για τις μελλοντικές ενοικιάσεις τους.

Δείτε επίσης :
Λάβετε μέσω email ό,τι καλύτερο προσφέρει η σελίδα μας.
Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο