ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Αποποίηση ευθυνών

Το IHA Holiday Ads δημοσιεύει στη διαδικτυακή του τοποθεσία προσφορές ενοικίασης που τοποθετούνται απευθείας από τους ιδιοκτήτες. Έτσι, θα θέλαμε να κάνουμε τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

Το IHA Holiday Ads δεν είναι μεσιτικό γραφείο:

Η διαχείριση των ενοικιάσεων γίνεται άμεσα μεταξύ εκμισθωτών και ενοικιαστών, οι οποίοι πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που θα καθορίζει τους όρους μίσθωσης (διάστημα, ενοίκιο, περιγραφή, χρεώσεις, ασφάλεια,...)

Δεν παρακρατούμε καμία προμήθεια όσον αφορά τη σχέση του εκμισθωτή με τον ενοικιαστή ούτε όσον αφορά τη μεταξύ τους συναλλαγή.

Ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών:

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στις διαδικτυακές τοποθεσίες του IHA Holiday Ads αποτελούν αποκλειστική ευθύνη αυτού που καταχωρεί την αγγελία. Δεν αποδεχόμαστε καμία νομική ευθύνη ως προς την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από αυτούς που καταχωρούν τις αγγελίες στις διαδικτυακές μας τοποθεσίες.

Δεν προσφέρουμε καμία επιβεβαίωση ή εγγύηση όσον αφορά τους ιδιοκτήτες ή τις περιγραφές που αυτοί καταχωρούν και εμφανίζονται στις διαδικτυακές μας τοποθεσίες.

IHA Holiday Ads και αυτοί που καταχωρούν αγγελίες σε αυτό αποποιούνται κάθε ευθύνη που απορρέει από πιθανά τοπογραφικά λάθη που εμφανίζονται στις παρεχόμενες πληροφορίες.

Τιμές και όροι ενοικίασης:

Οι τιμές και οι όροι ενοικίασης αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών που καταχωρούν την αγγελία τους, ενώ μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Δείτε επίσης :
Ψάχνετε ενοικίαση για διακοπές;
Γίνετε εκδρομέας-μέλος
Λάβετε μέσω email ό,τι καλύτερο προσφέρει η σελίδα μας.
Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο