ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ από ιδιώτη σε ιδιώτη Καιρός για διακοπές
IHA Τουριστικά καταλύματα
531390

Πληροφορίες για εμάς

Το IHA Holiday Ads είναι μία δικτυακή πύλη διάδοσης και προώθησης on-line των προσφορών για ενοικιάσεις για διακοπές. Ο ρόλος μας είναι να φέρουμε σε επαφή τους εκδρομείς και τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να ενοικιάσουν ένα εποχιακό κατάλυμα χωρίς ενδιάμεσους.

Η στρατηγική μας: ανάπτυξη που αποσκοπεί στη διευκόλυνση της αναζήτησης ιδιοκτησιών προς ενοικίαση και στην επίτευξη επαφής ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν και τους ιδιοκτήτες.
Ο περιγραφικός πλούτος των προσφορών ενοικίασης και η λειτουργική εργονομία που προσφέρεται στους χρήστες αποτελούν τον καρπό μιας επαγγελματικής, ποιοτικής και αυστηρής διαδικασίας προόδου.

Ο αντικειμενικός μας στόχος: η υποστήριξη της διάδοσης των πληροφοριών μεταξύ εκδρομέων και ιδιοκτητών που αναζητούν ένα ευχάριστο και ασφαλές τόπο συνάντησης, ο οποίος να ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

Το σχέδιό μας: η κατάργηση των συνόρων και των αποστάσεων φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά όσον αφορά τις ενοικιάσεις για διακοπές.

"Δημιουργία μιας κοινότητας ευχαριστημένων εκδρομέων και ικανοποιημένων ιδιοκτητών"

Το IHA ιδρύθηκε και στελεχώθηκε από μια διεθνή ομάδα με διάφορες ειδικότητες (τουρισμός, έλεγχος/παρακολούθηση ποιότητας, ανθρώπινες σχέσεις, δημοσιογραφία, επικοινωνίες...).

Ψάχνετε ενοικίαση για διακοπές;
Γίνετε εκδρομέας-μέλος
Λάβετε μέσω email ό,τι καλύτερο προσφέρει η σελίδα μας.
Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο